VEPŘOVÁ JÁTRA PO ITALSKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 500g vepřových jater, hladká mouka, 40g oleje, sůl, mletý pepř, 20 g másla, 1 středně velká cibule, 1 stroužek česneku, 4 rajčata, majoránka, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěná játra nakrájíme na 1 cm tlusté plátky, lehce naklepeme, obalíme v mouce a v oleji a po obou stranách opékáme tři minuty, aby uvnitř zůstala růžová. Opečená játra osolíme, opepříme, dáme na teplé místo a přikryjeme, aby nevystydla. Olej z pánve slijeme, do šťávy přidáme máslo, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, podusíme, přidáme oloupaná, na malé kousky překrájená rajčata, sůl, majoránku a ještě podusíme. Játra rozdělíme na talíře, přelijeme rajčatovou směsí a posypeme jemně nakrájenou petrželkou. Podáváme s bramborovou kaší a se salátem.

VEPŘOVÁ JÁTRA PO ITALSKÉM ZPŮSOBU. VEPŘOVÁ JÁTRA PO ITALSKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1419 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz